Forum dla prawdziwych chrześcijan.
Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale koło sali nr. 3 na gazetce wisi:
"Bóg stworzył biologię..."
Nie wiem co to miało na celu... Kto sie ze mną zgodzi ,że to jest dziwne? Boilogia to nauka,a nie dzieło Pana Boga....
Ostatnio edytowany przez Domii (2006-12-27 12:22:55)
Tak! Bardzo źle sformułowane zdanie! Powinno pisać "Bóg stworzył naturę, a natura to biologia" czy coś w tym stylu, ale to Bóg dał rozum człowiekowi i kierował go a on wymyślił biologię! No ale broń to też dzieło człowieka! Tu akurat masz racje i się z Tobą zgadzam co do nich!
hmm... wiesz szyderstwa świadome i nieświadome tak jak w tym wypadku zawsze będą! Nie raz Cię wyzwą/wyśmieją jak o JEZUSIE powiesz. Nie zmienisz tego, więc czy warto z tym walczyć? Nasz cel to głoszenia na cały świat kim jest Jezus!
Student Bożego Słowa
Ja tez sie zgadzam z Domi...W ogóle z reguły mamy podobne poglądy, np. nie lubimy biologi:P Ale po porównaniu tkanki wzmacniającej do Wiary biologia coraz bardziej mi sie podoba;)
Pozdrawiam Domi i całą reszte:*
Student Bożego Słowa
Tak...Tkankami nie warto sie przejmować...Nawet jak sie dostanie 2 to mozna poprawić(prawda Domi?)
Dokładnie, ale w tym dziale można SPAMIĆ!!!!!
...spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspams
pamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam...